Werkleding

Bedrijfskleding groothandel

Multisafekleding-Proban

Vlamvertragende, zuurbestendige of antistatische werkleding is noodzakelijk om ongevallen te voorkomen. Investeren in een goede veiligheid loont in alle opzichten. Dus speel op safe en kies voor veiligheid. De veiligheidskleding bij Bedrijfskleding-izideal.be is van hoge kwaliteit. Wij bieden vele topmerken aan zoals Mascot en Dassy.

T-shirts

Veel mensen dragen graag een shirt tijdens het werken, simpelweg omdat dit het meest comfortabele kledingstuk is. Op bedrijfskleding-izideal.be  vindt u verschillende modellen. De shirts in ons assortiment zijn stuk voor stuk gemaakt van kwaliteitsmateriaal. Uw werkdag wordt gegarandeerd een tikje aangenamer.

Polo’s

Poloshirts met korte mouwen zijn basiskledingstukken die ontzettend veel bedrijven worden gedragen. Op bedrijfskleding-izideal.be hebben we een aantal poloshirts met korte mouwen voor u geselecteerd, van merken die bekend staan om hun kwaliteitsproducten, waaronder Tricorp en Indushirt.

Sweaters

De sweaters in ons ruime assortiment zijn functioneel, duurzaam en hebben een hoog draagcomfort. (Werk)kleding maakt deel uit van uw (bedrijfs)identiteit. Het is dan ook heel belangrijk dat uw sweater er na intensief dragen en veelvuldig wassen nog steeds representatief uitziet. Een sweater van een van onze topmerken is daarom onmisbaar in uw (werk)garderobe!

Overhemden

Afhankelijk van uw stijl kunt u ook als het op bedrijfskleding aankomt, kiezen tussen verschillende typen bovenkleding. Een overhemd past wellicht beter bij u dan een trui of een t-shirt. In dat geval bent u hier aan het goede adres. Wij hebben verschillende mooie, duurzame en comfortabele exemplaren. Deze werkoverhemden houden u warm én geven u een stijlvolle uitstraling

Accessoires

Op de werkvloer kunt u verschillende accessoires nodig hebben. Daarom biedt bedrijfskleding-izideal.be u verschillende accessoires aan zoals mutsen en kniestukken. Hiermee is uw werk outfit helemaal compleet!