Werkleding

Bedrijfskleding groothandel

Geen last van kou met de juiste werkjas. Werkt u veel buiten of in een koude ruimte? Dan kunt u niet zonder een warme werkjas. Een goede werkjas is goud waard, maar dit hoeft u er bij ons gelukkig niet voor te betalen. Wij hebben werkjassen in diverse kwaliteien en altijd scherp geprijsd. U vindt op bedrijfskleding-izideal.be verschillende soorten werkjassen. Zo kunt u hier een goede stofjas kopen, maar ook regenjassen, winterjassen en reflecterende jassen.

Werkbroeken

Werkbroeken in alle soorten en maten zijn te vinden op bedrijfskleding izideal.be. Of je nu een standaard werkbroek zoekt of een werkbroek waar kniestukken in kunnen, je bent bij bedrijfskleding-izideal.be aan het juiste adres! We begrijpen dat ieder beroep anders is en dat dit dus ook verschillende soorten werkbroeken vereist. Werkbroeken voor in de bouw hebben natuurlijk andere vereisen dan werkbroeken voor in de agrarische sector of de schildersbranche. Onze klantenservice van Interpromo bedrijfskleding helpt u graag verder om de juiste keuze te maken in uw werkbroek.

Bodywarmers-vesten

Een bodywarmer is het ideale kledingstuk voor wie warm wil zijn, maar tegelijkertijd geen last wil ondervinden van een dikke jas. U trekt een bodywarmer aan over uw trui, shirt of overhemd, en hebt zo meer bewegingsvrijheid dan met een jas. In onze shop vindt u verschillende bodywarmers

Overalls

Het is één van de meest praktische en langst bestaande typen werkkleding: de overall. U draagt deze, het woord zegt het al, over uw kleding om deze te beschermen tegen beschadiging en vuil. Bij bedrijfskleding-izideal.be vindt u overalls voor verschillende doeleinden, zoals een regenoverall of een veiligheidsoverall. Al onze werkoveralls zijn duurzaam en gemaakt van kwaliteitsmateriaal.